Heruitgave van het Zen tekenboek!

oktober 20, 2016 in blog, Blog berichten door Michelle Dujardin

cover-met-rand
Na een periode van enkele maanden waarin het Zen tekenboek was uitverkocht, komt dit najaar de herziene versie van het Zen tekenboek op de Nederlandse markt. Het is inmiddels als E-boek beschikbaar en binnenkort volgt de hardcover versie van het boek.

Waarom was het stil?

In de periode na het verschijnen van ‘the Zen drawing Pack’ heb ik samen met collega Willem Radder de uitgeverij Buddhas at Home opgericht voor het uitbrengen van de drie verschillende E-boek versies van het Zen drawing Pack. Tegelijkertijd ontstond de wens om ook het Zen tekenboek in eigen beheer uit te gaan geven. Toen wij in juli 2016 de rechten van het Zen tekenboek van Asoka terug kregen kon die wens in vervulling gaan. heb ik eerst de inhoud van het boek aangepast aan de laatste inzichten en ontwikkelingen. Het boek is aangevuld met nieuwe afbeeldingen (ook in kleur), links naar video’s en nieuwe hoofdstukken over ervaringen tijdens mijn lessen en werken met aquarel. Hierdoor is het echt een nieuwe uitgave geworden. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een fysiek exemplaar van het boek dat we hopelijk aan het einde van dit jaar in de boekhandel hebben liggen.

Waar te bestellen?

Het boek is nu te koop in de online winkels van Amazon en Apple. Over ongeveer een week verwacht ik dat het boek ook in de standaard Nederlandse en Belgische online boekenhandel te vinden is.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen of zou je het fysieke boek als een van de eersten willen ontvangen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of de intekenlijst door mij een email te sturen (info@michelledujardin.nl).

 

zen tekenen newsletter