iPhone2

Mijn werk wordt regelmatig door bedrijven gebruikt als logo of website illustratie en tevens gebruikt voor de productie van decoratieve producten in de detailhandel. Uiteraard worden hiervoor per afbeelding afspraken over gemaakt.

U kunt bij een aanvraag doen voor een bestaande afbeelding of door mij een afbeelding in opdracht laten maken.

Heeft U interesse in een illustratie voor uw bedrijf? Kijk alvast naar de volgende mogelijkheden voor het gebruiken van een afbeelding:

-Commercieel Non Exclusief:
Uw bedrijf betaalt voor het gebruik en reproduceren van de afbeelding op website, visitekaartjes en promotiegerelateerde producten.
De afbeelding mag niet worden doorverkocht of worden gebruikt voor het vervaardigen van nieuwe producten bestemd voor detailhandel. De afbeeldingsrechten blijven bij mij en kunnen eventueel ook door andere bedrijven worden aangekocht.

– Commercieel Exclusief zonder detailhandel:
Uw bedrijf betaalt voor het gebruik en reproduceren van de afbeelding op website, visitekaartjes en promotiegerelateerde producten.
De afbeelding mag niet worden doorverkocht of worden gebruikt voor het vervaardigen van nieuwe producten bestemd voor detailhandel. De afbeeldingsrechten blijven bij mij (ik mag reproducties verkopen) maar worden niet aan andere (concurrerende)  bedrijven verkocht voor een afgesproken termijn.

– Commercieel Exclusief met detailhandel:
Uw bedrijf krijgt voor een afgesproken periode het recht om illustraties  te gebruiken voor het vervaardigen van nieuwe producten bestemd voor detailhandel. De afbeeldingsrechten blijven bij mij (ik mag reproducties verkopen) maar worden niet aan andere bedrijven verkocht voor een afgesproken termijn. Over de exacte invulling worden afspraken gemaakt.

– Volledig beeldrecht
Uw bedrijf koopt de afbeeldingsrechten (ik mag zelf geen reproducties verkopen) en bezit de vrijheid om deze naar eigen invulling te reproduceren.

Heeft u een vraag of verzoek? Stuurt u mij een email naar info@michelledujardin.nl

Dekbed

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.