Samenwerking met stichting Work With Nature

september 1, 2015 in blog, Blog berichten door Michelle Dujardin

klein 11089076_827610997293607_1426702126214520791_o

Stichting Work With Nature (www.adopteerregenwoud.nl) heeft een prachtig initiatief genomen: het koopt regenwoud op in Costa Rica zodat het beschermd en behouden kan worden.

Om dit te kunnen doen zoekt de stichting naar donateurs die al vanaf een bedrag van €2,50 regenwoud willen adopteren. Hoe leuk is dat? Je koopt een stuk regenwoud en wordt daarmee een klein beetje eigenaar van een prachtig gebied. Zie ook de video hieronder die het beter uitlegt dan ik.

Ik wilde stichting Work With Nature graag helpen en schilderde deze twee typisch Costa Ricaanse dieren, de toekan en jaguar:

toekanjaguar

Deze aquarels worden door de stichting weggegeven als digitale print aan iedere donateur. Nu vraag je je misschien af wat je kunt met een digitale print?

Heel simpel: je kunt de afbeeldingen zelf laten afdrukken als kunst print of op een t shirt, beter, you name it! De print is goed voor een poster in A4 formaat en als je het in goede kwaliteit laat afdrukken op Fine Art papier heb je een werk aan de muur ter waarde van 25 euro. Klik op de afbeeldingen om de werken in mijn Etsyshop te bekijken.

Hieronder nog wat mooie fotos die ik ontving van de stichting en laten zien waarom het zo belangrijk is om dit bijzondere gebied te beschermen. Ik hoop van harte dat mijn prints je kunnen overhalen om hier een donatie te doen!

SAMSUNG CSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
nieuwsbrief